Ki Jetty?
Balogh Henriette “Jetty” –
Cukrász, Csokoládé Készítő
A “Jetty Choco” csokoládé műhelyem elnevezése nem a véletlen műve, hanem a nevemnek köszönhető, ugyanis Henriettenek hívnak, Jettynek is becéznek, ebből adódik az általam készített csokoládék neve is. A műhely azzal a céllal jött létre, hogy azoknak az embereknek se kelljen lemondani a finomságokról, köztük a csokoládéról, akik az egészséges életmódot választják.
Csokoládé kreációimmal az egészséges élet örömeihez szeretnék hozzá járulni kicsit, hiszen a jó minőségű alapanyagok az egészséges életmód megalapozói. Ezért számomra nagyon lényeges, hogy a műhelyemben készült csokoládék csak minőségi alapanyagokból készüljenek. Nem kell lemondani valamiről, csak a minőséget kell megválasztani.
“A kevesebb néha több, a minőség pedig kifizetődő!“


